fbpx

Франківці передали у Рогатинську школу-інтернат допомогу та подарунки для кожного учня

Суспільство 16:29, 30.11, 2016

Допомогу для спеціальної школи-інтернату в Рогатині, де вчаться і виховуються діти-сироти з обмеженими можливостями, зібрала франківська волонтерка Наталя Медвідь.

"Днями була у Рогатинська Спеціальна Школа Інтернат. 15 ящиків одягу та взуття, іграшки, канцтовари та солодощі (окремі подарунки для кожного учня), фрукти.

На фрукти і канцтовари дала 150 євро близька мені людина, якої немає у фб. Цукерки від Iryna Dzyubak Fedyk. Одяг, іграшки – збирали кілька місяців, приходили з Італії, Іспанії, Франції, Івано-Франківська. 

Від імені усіх 93 вихованців школи дякую всім меценатам! І не зупиняємось", – написала Наталія Медвідь на своїй сторінці у Фейсбук. 

У Рогатинській спеціалізованій школі-інтернат перебувають діти-сироти, напівсироти, позбавлені батьківського піклування та інваліди. Тут дітей навчають і в той же час надають соціально-психологічну допомогу. Такі соціальні заклади не отримують належної підтримки від держави, відповідно багато нагальних потреб колектив школи-інтернату вирішує самостійно. 

Перш за все це школа для сиріт, відповідно батьки не забезпечують дітей канцтоварами, а вони тут надзвичайно потрібні. Враховуючи те, що вихованці закладу тут живуть, їм дуже потрібні засоби гігієни, зокрема мило, пральний порошок, зубна паста, шампунь… а ще взуття і холодильник, повідомляє благодійний фонд "Ти  Ангел", який також опікується інтернатом.
Також персонал школи-інтернату мріє обладнати кімнати для сиріт. 
"Потреб у Рогатинської школи-інтернату ще багато. Ми це знаємо, адже не один рік допомагаємо і разом реалізували немало проектів. А ще ми впевнені, що з вашою допомогою зможемо зробити ще більше", – звертаються до небайдужих "ангелята".
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: