fbpx

Франківці перевірили твердження вчених, що коти бояться огірків. ВІДЕО

Суспільство 22:33, 18.11, 2015

По інтернету гуляють ролики, що демонструють дивну поведінку котів – домашні вихованці проявляють несподіваний страх перед огірками. Зокрема, так поводяться британські пухнастики. Франківці проекспериментували зі своїми котами.

Відео, на якому кішці запропонували "страшні" овочі, у соцмережі Фейсбук опублікувала франківчанка Оксана Говера. Вона повідомила, що на експеримент її наштовхнув смішний ролик із закордонними котами у Фейсбук.

"Піддалась спокусі перевірити, як українські коти реагують після вечері на огірки, – пояснила Оксана.  Наша Барбі, смачно поївши, спокійно вийшла із своєї клітки-їдальні. Я чотири чи п'ять разів їй давала вечерю і щоразу ставила огірки… чергувала з відеокамерою…"

 

 

 

Не заважай мамі знімати огірки

#авикажетеблондинка Піддалась спокусі перевірити, як українські коти реагують після вечері на огірки. Наша Барбі, смачно поївши, спокійно вийшла із своєї клітки-їдальні. Я чотири чи п'ять разів їй давала вечерю і щоразу ставила огірки… чергувала з відеокамерою…. Аж поки Дана не витримала і … ну. загалом, в кінці цього відео – то Данчині руки, яка просто забрала від мене кота зі словами: "Барбі (то так нашу кішку звати), не заважай мамі огірки знімати")))

Posted by Говера Оксана on 18 листопад 2015 р.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: