fbpx

Франківці проголосували за вишивку на логотипі міста

Суспільство 07:21, 02.03, 2018

На сайті виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради завершилося голосування за елемент, який має стати мотивом для створення офіційного логотипу Івано-Франківська.

Іванофранківцям запропонували обрати не готовий логотип, а елементи, які мали б на ньому бути: ратуша, Бастіон, Палац Потоцьких чи елемент вишивки. Голосування тривало з 18 січня до 1 березня.

За цей час у ньому взяло участь 398 осіб. З них 218 вважає, що логотип міста має прикрашати вишивка, 108 проголосувало за ратушу, 52 – за фортецю Бастіон і 22 – за Палац Потоцьких.

Якщо у виконкомі результати голосування зарахують, то фахівці мають розробити остаточний варіант логотипу, використовуючи елементи вишивки.

1

Нагадаємо, це вже друге голосування щодо логотипу міста в Івано-Франківську. До 1 січня тривало голосування за ескізи логотипу Івано-Франківська, яке завершилося скандалом і висміюванням результату в соцмережах та навіть у Вікіпедії. Тоді за логотип-переможець віддали свої голоси 419 учасників. Всього у голосуванні взяло участь 1060 осіб.

Однак мерія вирішила відмовитися від обраного макета і провести повторне голосування.

Як писав КУРС, міський голова Руслан Марцінків хоче бачити на офіційному логотипі Івано-Франківська міську ратушу.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: