fbpx

Франківці разом з Дзідьом дивилися кінокомедію. ВІДЕО

Стиль життя 14:31, 09.09, 2017

До Івано-Франківська завітав мегапопулярний Дзідзьо. Разом зі своєю творчою групою та… "Контрабасом". Втім, не музичним інструментом, а новим творчим проектом, який уже встиг завоювати глядацьку любов. Українська кінокомедія "Дзідзьо Контрабас" вийшла на широкі екрани наприкінці літа.

Уже за перший тиждень після прем’єри фільм зібрав у прокаті майже 8 мільйонів гривень.

Ідею перейти з короткометражок на повні метри, каже Михайло Хома, "виношував" тривалий час. З нетерпінням очікували на цю подію і глядачі. Упродовж півтора року творча група підготувала, зняла та випустила фільм у прокат. Автори зізнаються, вклали у нього не лише кошти, а й душу, інформує ТРК "Вежа".

"Побратими" по знімальному майданчику запевняють, під час зйомок про гроші думали в останню чергу. Адже працювати з "мегапопулярним" – одне задоволення.

Щоправда, довелося зіштовхнутися і з критикою. Втім, без цього ніяк, кажуть актори. А до конструктивних зауважень, запевняють, завжди готові.

90 відсотків фільму – чиста правда, запевняють учасники творчої групи "Дзідзьо Контрабас". Автобіографічні моменти можна побачити не лише у перебігу подій на екрані, а й у самих героях кінострічки. Зокрема, у ньому знялася справжня мати Дзідзя – Галина Хома. Відтак, фільм побудований не лише на комічному, а й на глибоко особистому.

Нагоди побачити вживу улюблених зірок іванофранківці не "проґавили". Дехто навіть скористався можливістю потиснути кумирам руки. Та залишити про себе "солодку" згадку.

Вечір у зірковій компанії завершився за спільним переглядом кінокомедії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: