fbpx

Франківці збирають підписи під вимогою закрити скандальне "DJ Kafe"

Суспільство 06:55, 08.02, 2016

Франківці створили петицію до влади з вимогою заборонити діяльність скандального "DJ Kafe" у центрі Франківська.

Автор петиції стверджує, що відвідувачі закладу створюють небезпеку для життя і здоров'я франківців. Єдиним вирішенням такої проблеми автор бачить назавжди припинити робуту "DJ Kafe" чи подібних закладів у  цьому приміщенні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 27 січня у Франківську поліція затримала двох нетверезих молодиків, які погрожували автоматом відвідувачам "DJ Kafe"

"У центрі міста працює заклад, відвідувачі якого створюють небезпеку для життя і здоров`я громадян, з огляду на події які стаються в цьому закладі і на прилеглій до нього території,(стрілянина декілька років тому, коли із травматичної зброї була важко поранена одна із відвідувачок, а злочинець так і не покараний!!!, погрози щодо застосування автоматичної проти відвідувачів зкладу особами, які так і не притягнуті до відповідальності, нещодавній інцидент, і ще багато фактів, які не набули розголосу) необхідно заборонити роботу ДіДжейКафе, або іншого альтернативного закладу в цьому приміщенні назавжди!" – йдеться у тексті петицій.

Підписали петицію уже понад півсотні франківців. Підтримати заборону діяльності "DJ Kafe" можна за посиланням >>>.

Обмежити роботу "DJ Kafe" пропонував і міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

"Ми розуміємо, що вони будуть судитися, але ми маємо щось робити", – заявив на оперативній нараді 2 лютого міський голова.

Керівник патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець, нещодовно заявив, що патрульні поліцейські посилять нагляд за "DJ Kafe", адже там дуже багато неповнолітніх дітей, яким продають алкоголь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: