fbpx

Франківці здобули перемоги на всеукраїнському фестивалі-конкурсі ігор

Стиль життя 10:25, 02.11, 2016

Вихованці гуртка "Молодіжний Клуб" міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання повернулися з міста Запоріжжя з перемогою. Вони вперше стали учасниками VI Всеукраїнського фестивалю-конкурсу ігрових програм "Адреса дитинства – Гра", який проходив наприкінці жовтня.

У конкурсі "Година юних ігромайстрів" свої ігрові програми презентували Марина Стефанів, Анна Стецюк та Ангеліна Твердохліб. У конкурсі командних ігрових програм виступили команда "Драйв" у складі Твердохліб Ангеліни, Прунько Діани та Ломея Андрія з ігровою програмою "У вирі морських пригод" та команда "Молодіжка" у складі Марини Стефанів, Анни Стецюк та Мичковської Юлії з ігровою програмою "Інтерактивна вистава за мотивами казки "Ріпка", інформує прес-служба МВК.

Марина Стефанів стала переможцем конкурсу "Юний ігромайстер", команда "Молодіжка" стала дипломантом фестивалю, Діана Прунько здобула титул "Зірка Фестивалю". Команда "Драйв" отримала запрошення у Міжнародний дитячий центр "Артек" (м. Київ) на табірну зміну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: