fbpx

Франківці скаржаться, що пішохідна Шевченка перетворилася на суцільну парковку, - комунальники обіцяють виправити

Суспільство 12:47, 21.04, 2017

Власники автомобілів звикли залишати свій транспорт у не призначених для цього місцях на вулиці Шевченка - часто просто на тротуарах.

Світлини зі стихійно припаркованими на пішохідній зоні автомобілями опубілікував у фейсбуці Володимир Мулик.

"Пане Михайле Смушак,  може, час якісь обмежувальні засоби для автомобілів на тротуарах вулиці Шевченка ставити? Водії пішоходам не дають проходу. Мене днями мало на тротуарі не задавили", – звернувся франківець до директора департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою.

Начальник відділу дорожньої інфраструктури цього департаменту Мирослав Федорків у заспокоїв містян: за його словами, вже наступного тижня на вулиці Шевченка розпочнуться роботи зі встановлення вуличних меблів, в тому числі обмежуючих стовпців, які передбачені проектом.

"Після цього припаркуватися можна буде лише у спеціально виділених для цього місцях. Зрада зникне за кілька тижнів", – відкоментував Федорків.

Минулого року КУРС повідомляв, що вулицю Шевченка в Івано-Франківську планували перетворити у спільний простір для пішоходів, авто і велосипедистів. Михайло Смушак тоді запевняв, що згідно з розрахунками проблем з паркуванням на Шевченка не мало б виникнути.

"Проектанти рахували і малювали. Казали, що мало б вистачити місця для паркування. Будемо бачити, якщо треба буде, щось зміним", – говорив тоді Смушак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: