fbpx

Франківці зібрали для "госпітальєрів" Сергія та Тетяни Морозів 100 тисяч гривень

Суспільство 17:38, 16.04, 2018

За два дні доброчинної акції в Івано-Франківську зібрали гроші на лікування родини онкохворих "госпітальєрів".

Благодійні заходи на підтримку парамедика, військового капелана Сергія Мороза та його дружини волонтерки Тетяни Мороз організували ГО Громадська організація "Об'єднання воїнів та волонтерів "Галицькі леви" спільно з Міською асоціацією учасників АТО.

За словами керівника ГО «Об’єднання воїнів та волонтерів «Галицькі леви» Романа Дорожівського, намагалися скласти програму й залучити якомога більше людей, цікавинок, аби в одному місці зосередити велику увагу небайдужих людей, пише Репортер.

«Треба об’єднуватися, бо така біда як рак може постукати в будь-чиї двері, – говорить Роман. – У нас є дитячі майстер-класи, смачна кухня від ветеранів, випічка, яку приготували дружини атовців, виставка фотографій з АТО та виставка зброї».

Аби допомогти зібрати кошти на дороговартісне лікування військові та волонтери обєдналися та влаштували ярмарку. 

КУРС писав, що у Франківську відбувається благодійний марафон на підтримку онкохворої родини "госпітальєрів"

Протягом двох днів зі сцени всіх учасників акції розважатимуть вокальні дитячі колективи, військові барди, військовий концерт.

Акцію підтримали поліцейські та рятувальники  вони виставили для дорослих і дітей поліцейські та пожежні авто, осyащення водолазів. Паралельно на сцені відбувався концерт. КораЛЛі закрили своїм виступом другий день акції. 

Колега подружжя Морозів, парамедик у підрозділі "Госпітальєри", лідер франківського гурту КораЛЛі Мишко Адамчак повідомив про підсумок благодійності. 

"КораЛЛі відкрили весняний open-air сезон!
Вчора під час доброчинної акції для підтримки онкохворих Сергія та Тетяни Морозів було зібрано 100 тис. грн! Дякуємо усім, хто долучився до організації цього чудового дійства, і всім тим, хто знайшли можливість допомогти фінансово! Разом – Сила!" – написав Мишко Адамчак. 

Нагадаємо, "госпітальєри" Сергій Мороз і його дружина Тетяна Мороз обоє долають онкологічні захворювання. Завдяки підтримці небайдужих людей вони мають можливість проходити лікування у Львівському онкоцентрі. 

Всі препарати є дуже дороговартісні! Фінансову допомогу можна перерахувати за реквізитами:

5168 7422 0370 6431 Тетяна Мороз (гривневий рахунок Приватбанк).

4731 2171 1161 4937 Тетяна Мороз (рахунок в доларах Приватбанку).

Для переказів з-за кордону:

Western Union та Money Gram: ПІБ (латин): Moroz Tetyana

Емейл: Email: design-studiodim@ukr.net

Номер телефону: (Тетяна) +380 (67) 496 41 97.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: