fbpx

Франківці золотого віку ворожили на бубликах та квасолі. ФОТО

Суспільство 13:55, 11.12, 2018

У Муніципальному центрі дозвілля відбулися Андріївські вечорниці, в яких взяли участь мешканці міста поважного віку.

Для франківців золотого віку, які восени відвідали відпочинковий табір "Лімниця", Департамент культури та Муніципальний центр дозвілля організували Андріївські вечорниці. Приблизно 100 учасників відвідали захід. На мешканців поважного віку чекали українські народні танці, співи, ворожіння на квасолі та стіл із варениками, пампушками й солодощами, інформує прес-служба міської ради.

Андріївські вечорниці пройшли за всіма традиціями. Хлопці намагалися "впіймати" зубами бублик на мотузці, а дівчата ворожили, котра заміж цього року вийде.

Усі учасники заходу отримали в подарунок фотографії, які для них зробив фотограф у таборі "Лімниця".

"Щоб так танцювати, треба мати хист та енергію. Франківці золотого віку вміють по-справжньому веселитися: і співати коломийок, від яких щічки рум’яніють, і витупцьовувати, що аж гомін йде, і так легко вальсувати. Вареники з пампушками скуштували й гуморесок наслухалися. Всі учасники, які восени відвідали відпочинковий табір "Лімниця", мали можливість досхочу розважитися і висловити щирі вітання й подяку міському голові Руслану Марцінківу", – поділилася секретар міськради Оксана Савчук.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: