fbpx

Франківці зустрілися з героями популярного серіалу "Школа". ФОТО, ВІДЕО

Культура 19:58, 12.05, 2018

Популярні актори, улюбленці українців, які виконали головні ролі у серіалі "Школа", в межах прес-туру Україною відвідали Івано-Франківськ.

Зустріч акторів серіалу "Школа" з глядачами відбулася в Арена-центрі. До Франківська приїхали школярі Ася, Тоха, Лола, Ніка, Ната і вчителька Катерина Анатоліївна. 

Зустріч розпочалася з демонстрації фільму про таємниці серіалу – в інтерв'ю кожен з героїв розповідав те, що залишилося за кадром. Про зйомки, своє ставлення до героя, сумніви і удачі. 

Яніна Андєєва, що зіграла роль вчительки Каті, мами складного підлітка Вероніки, і була ведучою зустрічі, розповіла, що саме зараз проходять зйомки другого сезону серіалу. 

"Буде ще крутіше, обіцяли сценаристи. Вони мають написати-намутити, так що нам усім ще добряче доведеться за героїв напереживатися", – заінтригувала Яніна-Катя. 

За її словами, серіал "Школа" став суперуспішним проектом для каналу "1+1", на якому знімався і виходив. Вже перша серія отримала 24 тисячі лайків, а другу подивилися 3 мільйони українців. 

"Реальна історія про реальне життя. Тому цей фільм торкнувся серця глядачів. Звісно, це кіно, і в ньому все трохи краще, ніж у житті. В житті про багато проблем у школі діти не розповідають батькам. В житті школярі так запросто не говорять з учителями", – звернулася ведуча до зали і отримала голосну підтримку. 

Актори "Школи" анонсували другий сезон серіалу як такий, що продовжить і розвине головні лінії першого: знову буде про любов, стосунки між підлітками, а вони перейдуть у випускний 11-й клас, особисте життя учителів та взаємини між ними. 

Під час зустрічі актори розповідали франківцям про своє справжнє життя, ділилися справжніми проблемами, демонстрували таланти – разом із залою співали-декламували. На звершення були інтерактивні конкурси та велика фотосесія. 

У фойє на публіку, а це були в основному тінейджери із батьками, чекала розкладка з сувенірами, на яких актори залишали автографи. 

Половина коштів від продажу сувенірів і квитків під час туру має піти на підтримку ініціативи ведучої телеканалу Наталії Мосійчук. За ці кошти придбають все необхідне для того, щоби хворі діти, якими опікується ведуча, могли вчитися в умовах тривалого перебування у лікарнях. 

 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: