fbpx

Франківців кличуть на "Тиху вечірку"

Суспільство 10:10, 20.03, 2019

"Тиху вечірку" у навушниках в Івано-Франківську проведуть у читальному залі центральної міської бібліотеки на вул. П. Орлика у суботу, 23 березня.

Організатори зазначають, що цього дня "Тиха вечірка" пройде у понад двох десятках бібліотек по всій країні. Учасники мають взяти із собою навушники та смартфони. Напередодні мають завантажити застосунок "Радіо Сковорода". 

"Одягають навушники, приєднуються до радіоефіру – і відчувають на собі, що значить розважатися по-тихому з усією країною. У Фейсбуці проходитиме відеотрансляція діджея і стрім вечірок із різних бібліотечних локацій по всій країні", – зазначають організатори.

Основна ідея такого заходу – популяризувати сучасну українську культуру, вийти за межі стереотипів, зокрема показати бібліотеку зовсім новим простором, що об’єднує навколо себе прогресивних та сміливих.

У програмі:

  • Радіопартнер – мандрівне Radio SKOVORODA. Онлайн-радіо приїздить зі Львова до Старобільська Луганської області, звідки і відбуватиметься трансляція вечірки. Виступ діджея, інтерв’ю з головним гостем, спілкування з усіма учасниками вечірки – ось таке наповнення ефіру.
  • Гість вечірки – письменник, лідер гурту Жадан і Собаки Сергій Жадан [офіційна сторінка].
  • Діджей – Sunny Boy (Mykhailo Lemak) та мікс нової української танцювальної музики.

Організатори додають, що такий формат вечірок для Івано-Франківська є новим. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: