fbpx

Франківців закликають підтримати проект з облаштування відпочинкової зони біля озера. ФОТО

Суспільство 14:10, 23.04, 2019

Франківські активісти пропонують очистити ділянку між міським озером та "відстійниками" від зайвої рослинності та сміття, але залишити багаторічні дерева. А також встановити базові інфраструктурні об’єкти (смітники, лавочки, столи) для створення місць відпочинку.

Активіст Тарас Бойчук подав відповідний проект на Бюджет участі та шукає фінансової підтримки задуму. На втілення потрібно 300 тисяч гривень.

"Наразі прибережна зона Міського озера, біля "Парк готелю", не використовується мешканцями повною мірою. Придатна для відпочинку частина щороку зменшується. Відсутні базові об’єкти інфраструктури – смітники, лавочки, столи, місця до розведення вогню, тощо. Територія поросла чагарниками, а за роки тут утворилось сміттєзвалище",  описує проблему автор проекту.

Як писав КУРС, нещодавно на цій ділянці утворилося стихійне сміттєзвалище. Комунальники тимчасово почистили територію.

1

Проектом передбачається розчищення ділянки від чагарників та сміття, створення спеціально відведених місць для розведення вогню, встановлення базових інфраструктурних об’єктів рекреаційної зони (сміттєві баки, лавочки, столи тощо.)

Проголосувати за проект можна за посиланням >>. Потрібно iдентифiкувати себе за допомогою Привату чи іншого банку, IDcard або Електроного цифрового пiдпису. З 29 квiтня можна проголосувати у примiщеннi ЦНАП, вул. Незалежностi, 9 з паспортом України.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: