fbpx

Франківців закликають вийти на підтримку політв’язня Олега Сенцова

Суспільство 18:41, 30.05, 2018

2 червня Івано-Франківськ покаже "червону картку" режиму Путіна. Громадські активісти поіменно назвуть політв’язнів, яких незаконно утримують за ґратами в Росії та окупованому Криму. Серед них митці, журналісти, правозахисники, студенти, кримські татари,

Акція відбудеться на підтримку бранця режиму Путіна, відомого кінорежисера Олега Сенцова, який 14 травня цього року оголосив безстрокове голодування із вимогою звільнити усіх українських політв’язнів. Він поставив на карту життя та готовий йти до кінця.

“Небайдужі люди по всьому світу підтримують Олега Сенцова і започаткували глобальну акцію #SaveOlegSentsov. Ми закликаємо вас приєднатися до акції, яка відбудеться 2 червня в Івано-Франківську о 10:00 біля Сбербанку на вулиці Страчених”, – повідомляють організатори.

Нагадаємо, Олег Сенцов – український кінорежисер, сценарист та письменник, який 10 травня 2014 року був затриманий в Сімферополі російськими силовими структурами і засуджений за звинуваченням у тероризмі до 20 років позбавлення волі з відбуванням покарання у колонії суворого режиму.

Олег Сенцов 14 травня цього року оголосив безстрокове голодування з вимогою звільнити 64 українських політв’язнів.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: