fbpx

Франківців запрошують на другий веломарафон для незрячих "Бачу! Можу! Допоможу!"

Стиль життя 10:36, 08.07, 2016

16-денний велопробіг зрячих та незрячих людей зі всієї України пройде за маршрутом Львів – Одеса.

ІІ Всеукраїнський велопробіг "Бачу! Можу! Допоможу!" – веломарафон на велосипедах-тандемах, в якому беруть участь незрячі люди зі всієї України. Заїзд відбуватиметься з 06 по 22 серпня 2016 року за маршрутом Львів – Одеса. Команди велосипедистів (зрячий і незрячий) подолають понад 1000 км українських доріг.

Мета проекту  змінити суспільну думку та зламати стереотипи щодо можливостей та потенціалу людей з порушенням зору, що сприятиме їхній інтеграції в українське суспільство. А також популяризувати здоровий спосіб життя, зокрема спорт та спортивний туризм серед українців.  

1                              

"Наш проект – це можливість показати суспільству, що порушення зору насправді не обмежує. Подорожі, цікава робота, активний відпочинок, заняття спортом, вечірки з друзями  це все невід'ємна частина життя кожного, й інвалідність цьому не перешкода. Саме тому ми разом сідаємо на велосипеди, щоб набратись натхнення, поринути у пригоди, випробувати свої сили, знайти нових друзів та побачити Україну, кожен у свій спосіб",  відзначають організатори.

І Всеукраїнський велопробіг "Бачу! Можу! Допоможу!", успішно стартував 4 липня 2015 року і тривав 33 дні. Учасники подолали понад 3000 км на велосипедах-тандемах, проїхали через 10 областей Західної та Центральної України. Серед них було двоє франківців.

2

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: