fbpx

"Кольоровий пробіг" у Франківську проведуть на День молоді

Спорт 16:02, 08.06, 2018

Традиційний для Франківська Кольоровий пробіг цьогоріч відбудеться 24 червня. Участь у спортивній події можуть взяти дорослі та діти, а частина зібраних коштів піде на благодійність.

Цього року Кольоровий пробіг – Frankivsk Color Run’18 – відбудеться на День молоді, 24 червня, у неділю. Таку назву забіг має тому, що на дистанції учасників обсипають різнокольоровими фарбами Холі.

У рамках Frankivsk Color Run’18 передбачено такі дистанції: 6 км, 3 км, а також дитячі забіги по 400 і 200 м. Для участі у пробігу треба зареєструватися. Початок Кольорового пробігу о 10:00, старт – з Вічевого майдану.

Кольоровий пробіг – це не тільки весела та яскрава спортивна акція: важливою є і його соціальна складова. Так, Frankivsk Color Run’18 має благодійну ціль: 50% від коштів, виручених за участь у забігах, буде скеровано на створення канатного парку для вихованців Івано-Франківського навчально-реабілітаційного центру. Це загальноосвітній навчальний заклад для дітей зі складними вадами розвитку, діяльність якого зорієнтована на відновлення їхнього здоров’я, надання освіти, корекцію порушень.

"Кольоровий пробіг є популярною у світі подією, відбувається у різних містах на різних континентах. В Івано-Франківську пробіг проводять декілька останніх років. Суть заходу в тому, щоб створити веселий і яскравий настрій, змусити навіть дорослих побути дітьми, паралельно популяризуючи в місті біг та здоровий спосіб життя, хоча найважливішою місією пробігу все ж є збір коштів та допомога дітям. Захід проводимо в рамках підготовки до 5-го Франківського півмарафону, який відбудеться восени, 23 вересня, і реєстрація на який вже відкрита. Приєднуйтеся!" – закликає організатор Кольорового пробігу Ігор Крицак, координатор програми "Гарячий Спорт", яку реалізовує платформа "Тепле Місто".

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: