fbpx

Франківців запрошують на найяскравіший забіг року

Стиль життя 14:04, 30.08, 2017

У неділю, 10 вересня, в Івано-Франківську проведуть традиційний щорічний кольоровий забіг - благодійний FHM Color Run. Він стартуватиме біля будівлі Івано-Франківської міської ради (вул. Грушевського, 21) о 10:00. Маршрут складатиме 5 км і пролягатиме центральними вулицями міста.

Подія відбудеться в рамках підготовки до цьогорічного Frankivsk Half Marathon, який 24 вересня проведе платформа "Тепле Місто".

Для участі у забігу треба зареєструватись на сторінці  та сплатити внесок у сумі 150 грн. Половину всіх зібраних коштів спрямують на допомогу сім’ям у складних життєвих обставинах.

До пакету, який отримає кожен учасник, входитимуть вода, номер та фарби холі, якими протягом усього забігу можна буде розфарбувати один одного та все навколо. Для цього організатори радять бігунам вбиратись у біле. У кінці Color Run учасники забігу проведуть патріотичний флешмоб – з жовтої та синьої фарб утворять у небі прапор України.

Детальнішу інформацію про подію можна знайти на сторінці FHM Color Run у Facebook.

Нагадаємо, що в рамках підготовки до Франківського Півмарафону-2017 зараз проводяться відкриті бігові тренування та лекторій. А зареєструватись на Frankivsk Half Marathon можна через сайт run.if.ua.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: