fbpx

Франківцям розповіли про кредитні програми для ОСББ

Суспільство 15:54, 06.04, 2017

Про можливість об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) залучити кошти з кредитних та міських програмах розповіли на семінарі-практикумі "Оптимізація управління будинком ОСББ". Такі зустрічі "Самопоміч" проводить систематично, щоб допомогти активним мешканцям багатоповерхівок у самоорганізації.

Про це повідомляє прес-служба партії "Самопоміч".

"Мешканцям міста бракує інформації про діяльність ОСББ – як вони можуть покращити стан будинку, як залучати кошти з різних програм і як вирішити гострі комунальні проблеми, – каже депутат Івано-Франківської міської ради від фракції "Самопоміч" Олександра Федорук. – Ми їм розповідаємо, де отримати фінансування і, відповідно, працювати краще".

"Об’єднання "Самопомочі" у Франківську систематично надає консультації і допомогу представникам ОСББ.

"Важливо організовувати такі семінари-практикуми, щоб обговорювати проблеми ОСББ та знаходити на них відповіді. На жаль, сьогодні тільки "Самопоміч" системно займається допомогою самоорганізації населення", – каже організатор семінару Василь Кедик.

Цього разу представникам ОСББ надали практичну інформацію, як, де і в яких обсягах можна отримати фінансування.

"Ми продовжуватимемо інформувати мешканців про переваги об’єднання співвласників, розповідатимемо основні речі про створення та діяльність ОСББ, які варто знати, розуміти та користуватися ними", – каже Олександра Федорук.

Усі охочі отримати більше інформації про створення та діяльність ОСББ можуть прийти на наступні зустрічі, дізнатися про які можна на сторінці "Самопомочі".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: