fbpx

Франківцю, який ножем поранив патрульних, дали рік умовно

Суспільство 13:23, 14.12, 2017

Івано-Франківський міський суд виніс вирок у справі чоловіка, який у стані алкогольного сп'яніння поранив ножем патрульних, що прибули на виклик в його квартиру.

23 серпня екіпаж патрульної поліції отримав виклик про порушення громадського порядку в одній із квартир на вулиці О. Басараб.

На місці патрульні представилися чоловіку, який був у квартирі, розповіли про причину приїзду та попросили пред’явити документи. Чоловік погодився та впустив поліцейських у квартиру.

За кілька хвилин чоловік, що був у стані алкогольного сп’яніння, пішов на кухню, взяв ніж та, підійшовши до патрульних, намагався їх вдарити. Внаслідок цього поліцейські отримали поранення пальців.

Після чого патрульні затримали п’яного хулігана та одягнули на нього кайданки.

Внаслідок нападу один патрульний отримав рану вказівного пальця, а інший – середнього. За висновком експертів – ушкодження відносяться до легких.

Під час кримінального провадження між потерпілими та обвинуваченим було укладено угоду про примирення.

Відповідно до угоди, сторони домовились про узгоджену міру покарання обвинуваченому за ст. 345 ч. 2 КК України у виді одного року позбавлення волі, із застосуванням ст. 75 КК України з іспитовим строком один рік.

Суд затвердив угоду, визнавши чоловіка винним, і призначив покарання у виді одного року позбавлення волі, встановивши іспитовий строк тривалістю один рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: