fbpx

Футболістка з Прикарпаття дебютувала в офіційному матчі збірної України

Спорт 11:33, 10.04, 2016

8 квітня національна жіноча збірна України у рамках кваліфікаційного турніру Євро-2017 впевнено здобула третю поспіль перемогу в кваліфікаційному турнірі чемпіонату Європи-2017. На полі “Арени Львів” підопічні Володимира Реви переграли команду Албанії – 2:0.

Про це повідомляє football.if.ua.

У старті нашої дружини вперше в офіційному поєдинку вийшла 19-літня Вероніка Андрухів (№9) із Бурштина, котра нині виступає за одного з фаворитів жіночого чемпіонату України – харківський ЖФК "Житлобуд-2", і провела на полі більше години. Інша наша краянка Мар’яна Іванишин (польський "Гурнік" Забже) залишалася в запасі.

Євро-2017. Кваліфікація
Україна – Албанія – 2:0 (1:0)
Голи: Апанащенко (15, 74-пен.).
Україна: Самсон – Філенко, Пекур, Бойченко, Андрухів (Хіміч, 65), Романенко (Овідійчук, 86), Андрущак, Апанащенко (к), Василюк, Козиренко (Калініна, 46), Кравець.
Попередження: Козиренко (33).

Обидва м’ячі в матчі забила капітан української збірної Дарія Апанащенко. Футболістка відзначилася на 15-ій та 74-ій хвилинах зустрічі. До шквалу безперервних атак і принаймні до першого гола прилучилася і Вероніка, виступаючи на вістрі нападу. Загалом, поєдинок відбувся за цілковитого домінування української команди. Гостям "Арени Львів" майже не випадало можливості покинути свою половину поля.

2:0 – впевнена як за грою, так і за рахунком перемога українок, котрі в доброму гуморі, набравши 10 очок у п’яти матчах, вирушають до Франції, де 12 квітня зіграють із фаворитом і лідером нашої групи. Попередня зустріч завершилася розгромом українок на "Арені Львів" із рахунком 0:3.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: