fbpx

Прикарпатці передали подарунки добровольцям на великодній стіл в зону війни. ФОТО

Суспільство 11:36, 08.04, 2018

Кілька громад Галицького району та парафіяни Івано-Франківської архієпархії передали добровольцям УДА на фронт великодні гостинці.

"Кілька громад Галицького району передали сьогодні великодні подарунки добровольцям. Дякуємо величезне усім щедрим дарувальникам, а також священикам, які надихають громади на добрі справи! Все посортовано, поскладано в холодильники, завтра-післязавтра дозбируємо і відправляємо на фронт! Дякуємо щиро! Світлого Великодня і Божого благословення!" – подякувала в мережі волонтерка УДА у Франківську Наталія Ведмідь. 

"Минулої неділі передали трошки гостинців паном Михайлом Вітовським для воїнів ЗСУ, а сьогодні передали через волонтерів Ольга ГургулаНаталя Медвідь… гостинці воїнам-добровольцям. Дякую за пасочки підприємцю Роману та Olya Dyrda", – в свою чергу подякував отець Іоан Кузь, настоятель храму Святого Володимира в Галичі.

До великодної допомоги УДА долучилися і віряни церкви Царя Христа монастиря Отців Василіян у Франківську. Вони зібрали продукти і гроші.

"Завдяки підтримці небайдужих людей наша акція "Збери Великодній кошик для добровольця" вдалась. Паски, крашанки, крупи, кава та всілякі смаколики вже післязавтра відправимо на Схід для бійців найбоєздатнішої армії Європи, яким є на сьогодні українське військо та невіддільною частиною якого є Українська Добровольча армія. З вірою в Бога та правдою в серцях!" – звернувся до спільноти Штаб Яроша у Франківську.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: