fbpx

Гасимов Ріяфет задекларував 1,5 мільйона гривень доходу від незалежної професійної діяльності

Суспільство 19:50, 01.11, 2016

Директор департаменту екології та природних ресурсів Івано-Франківської ОДА Гасимов Ріяфет Садиг Огли задекларував за 2015 рік земельну ділянку із незавершеним будівництвом поблизу міського озера площею 1,88 га та 2 040 504 гривень сукупного доходу.

Також згідно з оприлюдненою у єдиному державному реєстрі декларацій інформацією, Гасимов Ріяфет володіє ще однією земельною ділянкою із об’єктом незавершеного будівництва. Проте площа ділянки та об’єкт, який будується, не вказані.

У власності чиновника також знаходяться торгове приміщення площею 75,20 кв. м в Івано-Франківську, 50% власності на нежитлове приміщення у Франківську площею 317,45 кв. м та 50% власності на нежитлове приміщення площею 1,15 кв. м. Житлових будинків чи квартир у родини Гасимових немає.

Сукупний дохід керівника департаменту за минулий рік склав 1 606 047 гривень. 20 771 грн заробітна плата на посаді директора департаменту. 1 585 276 грн дохід від зайняття незалежною професійною діяльністю. Дружина Гасимова за минулий рік задекларувала 434 457 грн доходу від здачі майна в оренду.

Також Гасимов Ріяфет задекларував автомобіль "Volkswagen Touareg" 2011 року випуску вартістю понад півмільйона гривень.

Статтею 7 Закону України "Про засади запобігання і протидії корупції" встановлені обмеження для державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності.

Так, відповідно до пункту 1 частини 1 статті 7 вищезазначеного Закону, особам, уповноваженим на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, забороняється займатися іншою оплачуваною або підприємницькою діяльністю (крім викладацької, наукової і творчої діяльності, медичної практики, інструкторської та суддівської практики із спорту), якщо інше не передбачено Конституцією або законами України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: