fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Гендиректор ВО "Карпати" отримав відзнаку "Почесний громадянин Івано-Франківська"

Гендиректор ВО "Карпати" отримав відзнаку "Почесний громадянин Івано-Франківська"

20:25, 06.05, 2018

Генеральний директор ВО "Карпати" Дмитро Втерковський отримав відзнаку "Почесний громадянин Івано-Франківська".

У неділю, 6 травня, у День міста генеральний директор державного підприємства ВО "Карпати» отримав відзнаку «Почесний громадянин Івано-Франківська", пише Фіртка.

Міський голова Руслан Марцінків відзначив, те, що підприємство розвивається і планує запровадження нових проектів, пише Фіртка.

За його словами, підприємство створює додаткові робочі місця, що важливо для міста, а також є найбільшим платником податків до міського бюджету.

Дмитро Втерковський відзначив, що робитиме від себе все залежне, щоби Івано-Франківськ розвивався як сучасне європейське місто.

Звання Почесного Громадянина міста Івано-Франківська є найвищою міською відзнакою.

Надання звання "Почесний Громадянин міста Івано-Франківська" здійснюється, як правило, напередодні Дня міста за поданням виконавчого комітету, міського голови, постійних депутатських комісій, депутатських фракцій (груп), трудових колективів підприємств, організацій (незалежно від форм власності), громадських об'єднань, партійних та профспілкових організацій, міських відділень наукових і творчих спілок, товариств, органів самоорганізації населення.

Присвоєння Звання є визнанням виняткових заслуг особи перед громадою міста в соціально-економічному, науково-освітньому розвитку, за активну участь у справі відродження та примноження надбань національної культури, у національно-визвольній боротьбі за незалежність України, миротворчу, доброчинну діяльність, наукові і спортивні досягнення, забезпечення обороноздатності держави, зміцнення її безпеки та суверенітету, мужність і відвагу при врятуванні людей, матеріальних цінностей, ліквідації наслідків стихійного лиха. Звання присвоюється в порядку, визначеному цим Положенням, особі незалежно від місця проживання, громадянства ( в тому числі посмертно). Звання присвоюється особі тільки один раз.

Особам, відзначеним званням "Почесний Громадянин міста Івано-Франківська" вручаються диплом, посвідчення, стрічка і нагрудний знак. Імена Почесних Громадян м. Івано-Франківська заносяться в Пам'ятну Книгу "Почесні Громадяни міста Івано-Франківська" в хронологічному порядку. Книга ведеться відділом кадрів в одному екземплярі та зберігається в міській раді.

Диплом, посвідчення, стрічка і нагрудний знак, присвоєні особам посмертно, передаються родині або в музейну установу.

Нагадаємо, почесних громадян у Франківську є троє: історик Богдан Гаврилів, ветеран дивізії "Галичина" Михайло Мулик і журналіст Роман Фабрика.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: