fbpx

Голова Богородчанської РДА призначив собі першого заступника

Політика 11:34, 16.12, 2015

Вчора, 15 грудня, голова Богородчанської райдержадміністрації Ярослав Паранюк представив працівникам райдержадміністрації та керівникам окремих структурних підрозділів райдержадміністрації свого першого заступника Василя Петришина.

Ярослав Паранюк привітав новопризначеного заступника, побажав успіхів у роботі та зазначив, що  25 років стажу в органах державної влади дасть свої результати. Також до привітань приєднався голова районної ради Михайло Головчук.   

Василь Петришин окреслив пріоритети своєї роботи на новій посаді, зауваживши, що добре розуміє роботу райдержадміністрації, безпосередньо знає кожного керівника та працівника апарату райдержадміністрації, знає соціально-економічні проблеми району.

"Свої знання і вміння буду реалізувати на займаній посаді. Впевнений, що спільно з районною радою ми будемо вирішувати багато покладених на нас завдань та розробляти механізми їх вирішення", – зазначив він. 

Василь Петришин має 25 років стажу державної служби, до цього часу працював на посаді начальника відділу Держземагентства в Богородчаському районі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: