fbpx

Голова Франківської ОДА подарував тлумацьким школярам комп'ютери та ознайомився із ходом ремонту доріг у райцентрі

Суспільство 12:17, 15.10, 2014

Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Олег Гончарук відвідав з робочим візитом Тлумаччину та вручив навчальним закладам району комп'ютерну техніку вартістю майже 200 тисяч гривень.

Разом з головою райдержадміністрації Володимиром Габураком він побував у Тлумацькій гімназії та Кутищенській школі, ознайомився з роботою цих навчальних закладів та зустрівся з педагогічними і учнівськими колективами. З собою в подарунок голова облдержадміністрації привіз навчальні комп’ютерні комплекси (ноутбуки, мультимедійні проектори і мультимедійні дошки, принтери тощо) загальною вартістю 192 тис. грн. Навчальні комплекси для школярів придбані за кошти обласного бюджету.
 

Очільник Прикарпаття також проінспектував проведені ремонтні роботи на вул. Кармелюка у Тлумачі, питання про ремонт якої порушувалось під час його зустрічі з керівництвом району, представниками органів місцевого самоврядування, громадськості району 26 вересня цього року. Тоді він пообіцяв, що питання буде вирішене в найближчому часі. Сьогодні на вулиці Кармелюка замінено асфальтове покриття на площі близько 1,5 тис. квадратних метрів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: