fbpx

Голова Надвірнянської райради повісив у кабінеті портрети Бандери та Шухевича. ФОТО

Суспільство 18:16, 09.12, 2015

Новообраний голова Надвірнянської райради Іван Гурмак розмістив у своєму кабінеті портрети провідників національно-визвольної боротьби українського народу Степана Бандери та Романа Шухевича.

"Ці люди, Провідники Нації надихають мене і вказують орієнтир у житті,  розповідає Іван Гурмак. – Адже Шухевич та Бандера є національними символами України, національними Героями. Їх духовна міць послугувала об’єднавчою силою для української Нації під час визвольних змагань у ХХ столітті, підняла та згуртувала українців під час Революції Гідності, піднімає дух та допомагає військовим дати гідну відсіч кремлівським окупантам на східному фронті російсько-української війни".

Націоналіст запросив отця-капелана Василя Довганюка, який щойно повернувся з передової, освятити кабінет та благословити на добрі починання для громади району і на благо всієї України, пише НП.

"Сьогодні кожен українець повинен бути не тільки патріотом, а найперше націоналістом своєї держави, подавати приклад і робити все для становлення української Нації. Сучасні реалії держави потребують активних, цілеспрямованих, національно свідомих громадян, людей висококультурних, морально стійких, з почуттям обов’язку та справедливості, патріотично налаштованих та впевнених у своїх силах, які завжди відчуваючи плече побратимів, які йдуть з тобою поряд по життю та в боротьбі за Свободу та Незалежність України, за право бути господарем на СВОїй БОгом ДАній землі", – переконаний голова Надвірнянської районної ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: