fbpx

Голова Тисменицької РДА доставив гуманітарну допомогу бійцям 5-го батальйону

Суспільство 14:54, 23.07, 2014

Голова Тисменицької райдержадміністрації Микола Зелінський спільно із заступником голови районної ради Русланом Фармусом доставили гуманітарну допомогу тисменицьким бійцям 5-го батальйону.

45 жителів Тисменицького району у складі 5-го батальйону "Прикарпаття" проходять службу в зоні АТО.
 
У результаті благодійної акції жителі району зібрали: близько 4 тонн продуктів харчування, камуфляжну форма, футболоки, шкарпетки, кевларові каски, бронежилети, 2 прилади нічного бачення, окуляри балістичні. Закуплено різноманітні елементи живлення, дощовики, крім того, медикаменти на суму 7000 грн, а також державні прапори України.
 
Усього було зібрано коштів на загальну суму 75,5 тис. грн та 38,3 тис. грн виділено з районного бюджету. Серед усього зібраного вантажу було досить багато індивідуальних пакунків, які для своїх вояків сформували рідні та односельчани.
 

Доставку благодійної допомоги на передову в зону АТО здійснили голова районної державної адміністрації Микола Зелінський та заступник голови районної ради Руслан Фармус. 

Повернувшись із зони АТО, Микола Зелінський та Руслан Фармус заявляють, що морально-бойовий дух наших військовослужбовців є високим і вони готові виконувати усі поставлені перед ними завдання.

На цей час жителі Тисменицького району, які беруть участь в АТО, забезпечені бронежилетами та касками. Залишається тільки відкритим питання забезпечення потрібною кількістю тепловізорів, коліматорних прицілів, приладів нічного бачення. Що стосується продуктів харчування та води, то 5-ий батальйон територіальної оборони "Прикарпаття" ними забезпечений вдосталь.

Також голова райдержадміністрації Микола Зелінський зауважив те, що бійці були приємно здивовані, побачивши керівників району на передовій, і з особливим бажанням отримували посилки від своїх краян та родини.

Руслан Фармус, коментуючи усе побачене в зоні АТО, стверджує, що ситуація на Сході України є непростою. Проте мужність наших військових, впевненість в їхніх очах та непереборне прагнення до перемоги над терористами переконують, що у цій боротьбі Україна переможе.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: