fbpx

Головна ялинка Франківська обійшлася міському бюджету в 145 тисяч гривень

Суспільство 16:24, 19.12, 2015

Встановлення та святкове оформлення головної новорічної ялинки в Івано-Франківську обійшлося міському бюджету у 145 тисяч гривень.

Кошти про виділення 145 тисяч гривень на встановлення та оформлення ялинки Департаменту ЖКГ, транспорту та зв’язку підписав керуючий справами виконавчого комітету міськради Ігор Шевчук.

Ще 195 тисяч гривень з міського бюджету виділили  на встановлення нової та існуючої святкової ілюмінації на вулицях Франківська, оформлення ілюмінацією новорічної та ялинок і дерев в центральній частині міста.

Сьогодні о 18-ій годині на Вічевому майдані у Франківську відбудеться урочисте відкриття новорічної ялинки.

Ще близько півмільйона гривень міська влада витратила на освітлення телевізійної вежі в Івано-Франківську. Вчора міський голова Руслан Марцінків урочисто запалив ілюмінацію на телевежі, а франківські активісти з висоти пташиного польоту зняли неймовірне відео нічного Івано-Франківська з освітленою телевежею.

Нагадаємо, 20-метрову новорічну красуню до Франківська привезли з Надвірнянщини. На головній площі міста її встановили 10 грудня. Прикрасили ялинку кілометровою гірляндою у європейському стилі – у світлих кольорах. Буде аж дві ілюмінації – нічна і денна. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція виставила цілодобовий наряд поліції для охорони новорічної ялинки.

Загалом до нового року на Прикарпатті офіційно зрубають 91 тисячу новорічних дерев. Як повідомляв КУРС, ялинки уже встановили у Надвірній та Буковелі. Головна ялинка країни доставлена у Київ також з Прикарпаття. 25-метрову ялинку встановили на Михайлівській площі 6 грудня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: