fbpx

Голову Богородчанської РДА офіційно представили

Політика 15:45, 12.02, 2016

Сьогодні, 12 лютого, перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Басараб офіційно представив працівникам Богородчанської РДА, депутатському корпусу, сільським та селищним головам, керівникам установ, підприємств та організацій району, лідерам політичних партій та громадських організацій району нового очільника Богородчанщини – Франка Франковича Єжака.

Голова райдержадміністрації Франко Єжак подякував Президенту України Петру Порошенку, голові облдержадміністрації Олегу Гончаруку  за довіру, повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

«Це призначення покладає на мене велику відповідальність за рівень розвитку району та життя його мешканців. Думаю, що з вашою підтримкою ми зможемо вирішувати всі проблеми, які будуть виникати в роботі», – зазначив Франко Єжак.

До привітань приєднався депутат обласної ради Манолій Піцуряк, голова районної ради Михайло Головчук.

Довідково:

Франко Єжак народився 11 серпня 1972 року у місті Івано-Франківську.  У 1996  році закінчив Івано-Франківський державний технічний університет нафти і газу (буріння нафтових і газових свердловин). У  2007 році закінчив інститут  післядипломної освіти Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу  (економіка підприємства), а у 2009 році закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка (правознавство).

Трудову діяльність розпочав у 2000 році директором ТзОВ «Геліос» (місто Івано-Франківськ), де працював до грудня 2015 року. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: