fbpx

Гончарук отримав від обласного УМВС медаль "за сприяння органам"

Суспільство 15:18, 18.03, 2015

Голову Івано-Франківської ОДА Олега Гончарука та кількох інших "перших осіб" області відзначив Микола Семенишин, колишній начальник міліції Прикарпаття.

Сьогодні під час представлення нового начальника обласної міліції уже екс-керівник УМВС в області Микола Семенишин вручив голові Івано-Франківської ОДА Олегу Гончаруку медаль за сприяння органам внутрішніх справ.

"За сприяння, допомогу у покращенні матеріально-технічної бази, підтримку і державницьку позицію в інтересах міліції Прикарпаття", – ідеться у наказі.

"Це від усього нашого колективу, – наголосив Семенишин. – Ми бачимо вашу роботу, бо кожна ротація відбувається ефективно, є сприяння як адміністрації, так і обласної ради".

Подяки отримали також заступник голови обласної ради Остап Дзеса, головний прокурор області Ігор Настасяк, а також представники "Самооборони", громадських організацій та радники при УМВС, інформує Репортер.

Сьогодні ж, повідомляв КУРС, заступник Авакова офіційно представив нового начальника прикарпатської міліції  підполковника Віктора Шкутова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: