fbpx

Кількість госпіталізованих, які отруїлись на весіллі у Богородчанах, збільшується

Суспільство 15:03, 29.06, 2016

Станом на 29 червня 22 особи госпіталізовано у Надвірнянську ЦРЛ та 1 особа в Івано-Франківську обласну клінічну інфекційну лікарню, 6 осіб проходять лікування амбулаторно. Постраждалі стверджують, що всі вони 25-26 червня харчувались у закладі громадського харчування "Діброва" в селищі Богородчани.

Раніше КУРС повідомляв, що станом на 21 годину 28 червня після святкування весілля у Богородчанах до лікарні госпіталізовано 14 осіб.

Попередній діагноз – гастроентероколіт. На цей час стан всіх хворих – середньої важкості.

Потерпілим пацієнтам у стаціонарних умовах проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний об’єм медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів, пише КУРС з посиланням на Держсанепідемслужбу в Івано-Франківській області.

Фахівцями ДУ "Івано-Франківський ОЛЦ ДСЕСУ" проведено бактеріологічні обстеження на патогенну флору об’єктів, в т. ч. взято змиви, харчові продукти на дослідження, проби питної води.

На об’єкті проведено заключну дезінфекцію. Протиепідемічні заходи тривають.

Нагадаємо, після святкування весілля 25 червня в одному із закладів громадського харчування у Тисмениці 22 гостей потрапили із харчовим отруєнням у лікарню. Серед них  молодята. Весілля отруїлося ковбасою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: