fbpx

"Говерла" двічі поспіль перемогла баскетболістів з Дніпра. ВІДЕО

Спорт 09:55, 05.12, 2018

Гра навздогін в одних та млява перемога – в інших. Так про гру висловилися наставники своїх команд з баскетболу.

Йдеться про баскетбольну команду з Дніпра та івано-франківську "Говерлу-КФВ". Вони зустрілися в рамках 7-го туру чемпіонату України серед команд Вищої ліги. Суперник прикарпатського клубу із довгою загадковою назвою – це збірна України з баскетболу серед глухих спортсменів. Її гравці тільки-но повернулися з Командного чемпіонату Європи, який проходив в Італії. Там дніпряни здобули золоті нагороди і стали чемпіонами континенту. Тож ще перебувають під враженнями нещодавньої перемоги, відзначає їхній наставник Станіслав Каковкін. Можливо, тому і поступилися супернику, йдеться в сюжеті ТРК "Вежа"

У першій грі івано-франківські баскетболісти перемогли з рахунком 70:50. Вели матч досвідчені гравці, а найбільше очок в активі Володимира Орленка – 15. Втім, тренер "говерлян" Павло Піскарьов назвав гру млявою. Знають про свої промахи і самі баскетболісти.

У другій грі "говерляни" зіграли результативно. Особливо їм вдавалися триочкові кидки – 12 влучань. Підсумковий рахунок – 87:34.

Таким чином, "Говерла" зберегла за собою третю сходинку в турнірній таблиці, маючи у своєму активі 8 перемог в 11 матчах. Випереджають "ведмедів" лише "Рівне" та "Тернопіль". Саме з останніми іванофранківці зіграють на виїзді у наступному турі, який відбудеться 8 та 9 грудня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: