fbpx

GPS-трекери у франківських маршрутках встановлюватиме житомирське підприємство "Автоімідж"

Суспільство 11:07, 18.05, 2015

Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради підбив підсумки конкурсу з організації та управління рухом міського пасажирського транспорту загального користування в м. Івано-Франківську. Право на встановлення GPS-трекерів отримало житомирське підприємство "Автоімідж".

На конкурс заявки подали 9 претендентів. Трьох учасників комісія одноголосно відхилила, оскільки для участі в конкурсі вони не подали усі необхідні документи.

Комісія проводила оцінювання за 7 критеріями.

За її рішенням, найбільше балів набрало житомирське підприємство "Автоімідж". 

Нагадаємо, учасники конкурсу змагалися за право надати послугу із запровадження системи диспетчеризації, виконання функції оператора цієї системи та інформаційного доступу до неї, що дозволить забезпечити організацію та управління рухом міського пасажирського транспорту загального користування у м. Івано-Франківську. Таким чином, переможець конкурсу здійснюватиме контроль за виконанням зобов'язань перевізниками згідно з договорами на здійснення пасажирських перевезень на міських маршрутах загального користування в м. Івано-Франківську та забезпечення віддаленого безперервного on-line контролю за дотриманням схеми й розкладу руху транспортних засобів з використанням приладів GPS-моніторингу.

Як повідомляв КУРС, у разі виконання усіх вимог перевізниками з 10 червня проїзд у громадському транспорті коштуватиме 4 гривні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: