fbpx

Грабовецький пообіцяв люструвати самовисуванця Бартківа першим

Політика 07:46, 26.09, 2014

Кандидат від партії "ВОЛЯ" по долинському округу №83 Володимир Грабовецький пообіцяв люструвати самовисуванця Бартківа, який намагався у суді добитися зняття Грабовецького з реєстрації на виборах.

Вчора Київський апеляційний адміністративний суд відмовив Василю Бартківу у задоволенні позову, в якому він домагався зняття Володимира Грабовецького з виборів.

"Щойно повернувся з Києва. Кандидат невідомо від яких сил Бартків намагався виключити з передвиборчих перегонів до ВР мене та Ульянову Тамілу Володимирівну, м. Дніпропетровськ, 26 одномандатний виборчий округ – Голову Люстраційного комітету Штабу національного захисту Дніпропетровської області, написав Грабовецький у своєму фейсбуці. – В кращих традиціях партії регіонів, підступно скориставшись тим, що ЦВК через членів комісіі, які ще залишилися нам у спадок від Януковича, відмовила суто з формальних причин у реєстрації нашим побратимам з партії "ВОЛЯ", подав позов до суду. При цьому сам до суду не з'явився, а прислав свого представника. Доводжу до вашого відома, що сьогодні ЦВК зареєструвала усіх наших мажоритарних кандидатів! Ваш вчинок, Бартків, є низьким та підлим! Сподіваюсь, виборці по достоїнству оцінять його. Скажу лиш одне: ви потрапили до мого люстраційного списку на перше місце! Ми не забули 2008-2009 роки! У 2008-2009 рр. Бартків – директор департаменту закупівель Міністерства оборони України. Вам доведеться відповісти за те, хто і як розкрадав українську армію і довів її до такого стану. Вам, Бартків, – ГАНЬБА!"

Сам Василь Бартків у коментарі для Фіртки зазначив, що йому важливе правильне застосування закону до всіх суб'єктів виборчого процесу. Бартків вважає, що в ЦВК припустилися помилки, зареєструвавши одних кандидатів від "ВОЛІ" та відмовивши іншим. 

Нагадаємо, ЦВК відмовляла в реєстрації 24 кандидатам від "ВОЛІ", що спричинило значний суспільний резонанс, позови до суду і акції протесту під будівлею Комісії. Під громадським тиском на сьогодні усі кандидати від "ВОЛІ" зареєстровані. 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: