fbpx

"Громада на мільйон": ОТГ з Прикарпаття у реаліті-шоу змагатиметься за інвестиційний транш

Суспільство 18:28, 21.01, 2018

28 січня на телеканалі "1 + 1" стартує нове соціальне реаліті "Громада на мільйон". У ньому об'єднані територіальні громади України змагатимуться за інвестиції, створюючи проекти для поліпшення життя у регіонах.

У проекті "Громада на мільйон" візьме участь переможець флешмобу #громади Скала-Подільська громада Тернопільській області, метою якої є створення виробництва бутильованої води з місцевих джерел. Силами громади ремонтуються дороги у регіоні, відкриваються центри дозвілля молоді та зали для спортивних занять.
 
Печеніжинська громада Івано-Франківської області, що також буде брати участь у проекті, має значний туристичний потенціал і відома своїми ремісниками.
 
Конкуренцію їм складе Новопсковська громада Луганській області, що розвиває благоустрій своєї території. Силами громади відремонтували та утеплили усі дитячі садки, відновили дороги, встановили освітлення на вулицях, у тому числі з використанням енергозберігаючих технологій.
 
Також у проекті візьме участь Бузька громада Миколаївської області, що активно розвиває свій сільськогосподарський потенціал. Головна цінність громади – родючі території, що дозволяють збирати великі обсяги овочевих культур.
 
П'ятою громадою, що візьме участь у проекті "Громада на мільйон" стане Княгининівська. Зусиллями її голови у Волинській області облаштовуються місцеві дитячі садки та школи, ремонтуються дороги та встановлюється освітлення у населених пунктах.
 
У реаліті-шоу громади мають впоратися з низкою випробувань, довівши, що вони вміють вести бізнес та розвивати потенціал свого регіону. Громада, що впорається з випробуваннями у проекті краще за інших, отримає інвестиційний транш на свій розвиток від фонду WNISEF.
 
Ведучими проекту "Громада на мільйон" стали Ірина Озимок, керівник програм місцевого економічного розвитку фонду WNISEF, що надає підтримку громадам у Україні, та Дмитро Огньов, відомий бізнесмен та власник однієї з найбільших українських ферм "Меринос-Захід", створеної за європейським зразком.
 
Ведучі застосують свій багаторічний досвід успішного ведення бізнесу та знання процесів децентралізації, щоб допомогти об'єднаним територіальним громадам ефективніше реалізовувати свої проекти, тим самим підвищивши якість життя простих українців у регіонах.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: