fbpx

"Громадянська позиція" підтримує Ольгу Галабалу

Політика 10:36, 21.10, 2014

Партія "Громадянська позиція" підтримує на виборчому окрузі № 84 кандидатуру Ольги Галабали (партія "Воля") на виборах до ВРУ.

Про це заявили на прес-конференції голова Івано-Франківської обласної організації партії "Громадянська позиція" Микола Ладовський (№17 у списку партії "Громадянська позиція") та сама кандидатка в народні депутати.

"Ми хочемо заявити, що на 84-му виборчому окрузі на Івано-Франківщині ми будемо підтримувати громадського діяча, людину з Майдану – Ольгу Галабалу. Ми дійшли саме до такого рішення тому, що вважаємо, що партія має підтримувати людей Майдану, активістів, молодих людей, тих, хто вже проявив себе в громадській роботі, показав себе з української точки зору, у яких є відповідна громадянська позиція", – заявив Ладовський.

Ольга Галабала впевнена, що така підтримка – це не лише слова, а й дії.

"Це величезний крок вперед в українському політикумі, адже не було ніякої меркантильної вигоди партії "Громадянська позиція" підтримувати мене на виборах. Це та громадянська позиція, яку демонструє партія, спочатку кажучи про те, що молоді люди мають йти в парламент, а потім підтверджуючи це на діях", – зазначила Галабала.

Зазначимо, що по 84-му виборчому округу від "Громадянської позиції" кандидатів в нардепи не було, адже, за словами Ладовського, зі 106 претендентів на участь у виборах через люстраційний список пройшло 10 осіб. На Прикарпатті від цієї партії балотуватиметься лише Володимир Чорноус по 83-му округу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: