fbpx

Гройсман подає у відставку

Політика 17:45, 20.05, 2019

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що прийняв рішення подати у відставку. Про це він сказав сьогодні на брифінгу.

"Я прийняв для себе рішення подати у відставку відразу після засідання Уряду у середу. Хочу також підкреслити, що за три роки роботи нашого Уряду мені абсолютно не соромно за те, що нам вдалося зробити і наскільки адекватно ми реагували на ті виклики і ризики, які перед нами стояли. За три роки ми не допустили жодної кризи, жодних проблем, які б несли загрози для нашої державності і для країни в цілому", – сказав Гройсман.

Він зазначив, що країна "в доброму стані".

"Ми маємо валютний резерв понад 20 млрд доларів, ми маємо на єдиному казначейському рахунку 57 млрд гривень",  зазначив він.

Серед заслуг Уряду Гройсман назвав реформу децентралізації, збільшення місцевих бюджетів в чотири рази та підвищення зарплати у три рази.

Володимир Гройсман подякував українцям за три роки роботи.

"Все, що нам вдалося зробити, ми зробили це спільно, і я глибоко переконаний в тому, що ми ще багато зробимо у майбутньому. І в новому парламенті я спільно зі своїми однодумцями сформуємо професійну команду, яка буде здатна служити державі і робити Україну успішною",  підсумував Гройсман.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: