fbpx

Губернатор Одеської області збирається побудувати на Прикарпатті реабілітаційний центр для учасників АТО

Суспільство 11:48, 20.02, 2015

Голова Одеської облдержадміністрації Ігор Палиця заявив, що має намір побудувати реабілітаційний центр для учасників АТО в Карпатах на базі курорту "Буковель".

Таку обіцянку голови Одеської ОДА система народного контролю "Слово і Діло" зафіксувала ще 30 січня.

Крім того, Палиця розповів, що на сьогоднішній день вже є домовленість з Міністерством з надзвичайних ситуацій, а також з Державною прикордонною службою, які, за словами чиновника, мають у своєму розпорядженні два потужних санаторних комплекси на території Одеси.

"Цим питанням ми займаємося в Одесі, і я думаю, що треба і в горах, в Карпатах робити… Тому на півдні і на заході України, в Карпатах, ми будемо працювати", – повідомив Палиця, додавши, що це буде приватне партнерство.

За його словами, вже є пропозиції від бізнесменів з Ізраїлю та Німеччини, які готові профінансувати будівництво реабілітаційних клінік для учасників АТО.

"Війна вимагає дуже багато грошей. Я не знаю, чи будуть гроші у держави на реабілітацію чи ні, але гроші на будівництво реабілітаційних центрів в Одеській області та в Карпатах на базі "Буковеля" ми знайдемо і будемо це робити", – пообіцяв голова Одеської ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: