fbpx

Гурт "Рокаш" презентував сюрреалістичний кліп "Катерино"

Культура 23:37, 24.02, 2017

Новий кліп став для колоритного закарпатського гурту "Рокаш" експериментом.

Починаючи від того, що саму пісню "Катерино" записав для команди гуру саунд-продюсування Віталій Телезін, який вже багато років співпрацює з "Океаном Ельзи".

Новий кліп для "рокашів" створив знаний митець із Ужгорода, про якого ходять легенди, – James Stranger або Дмитро Фесенко (Павлов).

"Реквізит для кліпу "Катерино" ми збирали по всьому Закарпаттю,  розповідає менеджер гурту "Рокаш" Ірина Янцо.  Ліру та мандоліну нам позичив Василь Полажинець із Хуста, грамофон – Федір Федорович Коприва з Мукачева. Контрабас, який нам дав Ілля Васильович Греба, уже знімався в нашому першому кліпі L’amour, ще сім років тому. А старовинні предмети домашнього побуту – швейна машинка, праска, прялка, приладдя для прання – усе це родинні реліквії моєї сім’ї і сім’ї Віктора Янцо".

Кліп знімали три дні. За цей час на майданчику трапилося чимало пригод. Найкурйознішим моментом стала доволі небезпечна ситуація: від свічки, прикріпленої до капелюха соліста, загорівся сам капелюх… Щастя, що менеджер гурту Ірина вчасно помітила вогонь на голові лідера "рокашів".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: