fbpx

Хімік: "Шини – спалили, машину – спалили. Найдич навів порядок"

Суспільство 15:01, 29.05, 2014

Наступного дня після акції "Найдич, наведи порядок" активісту івано-франківського Майдану Хіміку спалили машину.

Михайло Бойчук (Хімік) на акцію "Найдич, наведи порядок", що відбулася напередодні, відреагував відносно спокійно, проте підозрює, що цю акцію замовили спеціально: 

"Думаю, що це була замовна акція – це перше. Я маю для цього підстави, поки що не буду їх називати. Але моя думка буде непохитною. Вчора було "Найдич, вистачить палити шини, наведи порядок". Тепер на машині (мається на увазі всюдихід, а в народі БТР, що стояв під будівлею СБУ деякий час, – ред.) буде написано: "Шини – спалили, машину – спалили. Найдич навів порядок". 

Зараз за допомогою журналістів та юристів будемо намагатись боротись з нашою системою знову в правовому полі. Будемо діяти за обставинами". 

Як повідомляв "Курс" раніше, декілька громадських організацій Прикарпаття вийшли під Управління СБУ в Івано-Франківській області з вимогою до начальника відомства вжити заходів з наведення та забезпечення порядку і спокою у місті: не палити шини, не сидіти в палатках і не розмахувати зброєю. Наступного дня Хіміку спалили машину.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: