fbpx

Христинку, яку в Івано-Франківську загубили батьки, передадуть до дитячого притулку

Суспільство 19:51, 27.04, 2015

Правоохоронці встановили дані батьків і родичів загубленої дівчинки, але не можуть їх знайти.

Як повідомила керівник обласної кримінальної міліції у справах дітей Алла Лемчак, у справі трирічної дівчинки, яка загубилася у Франківську, є певний поступ.

"Попередньо встановили анкетні дані мами, завдяки поширенню інформації, однак ще не встановили місце її перебування, бо за тією адресою, яка в нас є, ніхто не відчиняє двері. Дитину доставляємо до Центру соціально-психологічної реабілітації дітей, що на вул. Набережна", – повідомила журналісту КУРСу Алла Лемчак.

За попередньою інформацією, в матері дитини є брат та батько, але немає їхніх контактів.

"Ми не маємо права віддавати дитину сусідам. Ця сім'я, де проживає дитина, перебуває на обліку у службі у справах дітей", – додала правоохоронець.

1

Сектором кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Івано-Франківській області встановлюється особа малолітньої дитини, яку сьогодні близько 17.00 год. було виявлено в м. Івано-Франківську по вул. Молодіжна, 54 на території дитячого майданчика без нагляду. Дитина каже, що її звати Христиною, та вказує, що їй три рочки. Одягнута: джинси синього кольору, черевички зимові синього кольору та куртку червоного кольору.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: