fbpx

Художник Юрій Писар пожертвував картину на допомогу пораненому прикарпатцю

Суспільство 16:29, 05.02, 2016

Картину можна придбати і в такий спосіб допомогти коштами важко пораненому бійцю зі Снятинщини Олегу Морозевичу.

Волонтерська група "Поранені SOS" збирає допомогу для пораненого Олега Морозевича. Про це у соцмережі Фейсбук розповіла волонтерка Віра Гаврильців. 

"Картина, художник Юрій Писар. Пожертва для важкопораненого бійця зі Снятинського району", – написала Віра Гаврильців. 

Картину можна придбати, зголосившись у Фейсбук на сторінці "Поранені SOS"Кошти від продажу картини підуть безпосередньо пораненому. 

"Батько двох дітей. 12 липня 2015 року під час бойового маршу його БТР потрапив у ДТП, внаслідок якого Олег отримав важку проникаючу відкриту черепно-мозкову травму. Пройшов важкі операції в Німеччині. Зараз Олег вдома, проходить курс реабілітації. Поряд дружина", – повідомляють волонтери. 

Мобілізували Олега 18 серпня 2014 року. Після двох місяців навчань у складі 24-ї окремої механізованої бригади (ОМБ) як водія-механіка відправили у зону АТО. Ніс службу в Лисичанську, а потім на 29-му блокпості. 

В Олега Морозевича пошкоджений головний мозок, в черепній коробці стоїть спеціальна захисна пластина. Щоби відновилися клітини головного мозку, який був пошкоджений при пораненні, треба не менше двох років, переповідає слова лікарів з німецької клініки дружина пораненого Леся.

В цей час Леся сама проводить курс реа­білітації для чоловіка вдома. Каже, бачила, як це робили лікарі в Києві, вчилася біля них, як правильно розробляти, масажувати руку, ногу, робити спеціальні вправи, які відновлюють мозкову активність. 

Родині Морозевичів необхідна фінансова підтримка. Олег потребує не лише спеціального догляду, а й спеціальних побутових засобів гігієни без хімії, ліків, які його рідні замовляють із США.

Картка ПриватБанку 4149 4978 4443 1793, Морозевич Леся Миколаївна (дружина).

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: