fbpx

Хворій дівчинці з Прикарпаття терміново потрібні гроші на лікування

Суспільство 13:19, 07.08, 2016

Маленькій талановитій дівчинці Марічці Макогон з села Старий Лисець терміново потрібна допомога.

Марічка у свої 10 років має вже багато досягнень. Вона є лауреатом пісенних конкурсів-фестивалів, чудово читає вірші, є дуже артистичною і позитивною дівчинкою. Її можна було часто побачити у концертних заходах міста та області, пише Станіславське ТБ.

Але несподівано недуга змусила дівчинку проходити страшні випробування. За час перебування в обласній лікарні у м. Івано-Франківськ їй поставили декілька діагнозів: розсіяний склероз, об’ємний процес спинного мозку нижнього шийного та грудного відділів, гліоматоз, дебют розвитку сирінгомієлії. В лікарні у Марічки відмічалось наростання неврологічної симптоматики та прогресування змін на МРТ спинного мозку.

З’явились періодичні ліквородинамічні кризи. Наросла симптоматика нижнього парапарезу. Прогресує слабкість в нижніх кінцівках. Враховуючи наростання неврологічної симптоматики та відсутність бажаного ефекту від лікування, Марічку направили у Національну дитячу спеціалізовану лікарню "Охматдид". Вона перенесла 56 крапельниць противірусної терапії. Поки що у цій лікарні їй ставлять діагноз: наслідки перенесеної нейроінфекції (вірус Епштейн Барра), вогнищевий мієліт з нижнім парапарезом. Але це ще не остаточний діагноз.

Вже півроку Марічка та її батьки хочуть подолати хворобу, але в Україні поки що це не вдається. Батьки Марічки домовилися про консультацію та лікування у клініці в Італії. Для цього необхідні великі кошти, яких у родини, на жаль, немає.

Реквізити для допомоги: 

Банк отримувача КБ ПриватБанк 

Картковий рахунок 4731217111494579 

Отримувач: Макогон Наталія Василівна (мама) 

Телефон мами Марічки: 0663824752

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: