fbpx

ІФНМУ підтвердив статус сертифікованого центру підготовки до іспитів Cambridge Assessment English

Суспільство 14:39, 29.09, 2018

Днями в Івано-Франківському національному медичному університеті розпочався черговий цикл занять в навчально-тренінговому центрі "Іноземні мови для професійного спілкування".

Навчально-тренінговий центр функціонує при кафедрі мовознавства з 2013 року, а власне екзаменаційна підготовка ведеться з січня 2017 року, пише прес-служба ІФНМУ.

Заняття відбуваються за двома напрямками:

• удосконалення професійної іноземної мови (за програмами трирічного навчання «General medicine», «Specialized Medical English», «Improved Specialized Medical English»);

• робота сертифікованого центру підготовки до іспитів Cambridge Assessment English – на підставі укладеного договору з Київським авторизованим платиновим центром Grade Education Centre.

"Такий статус навчально-тренінговому центру при кафедрі мовознавства вперше було надано в серпні 2017 року, – розповідає завідувач кафедри професор Світлана Луцак.  Нещодавно університет знову отримав сертифікат, який засвідчує продовження нашої співпраці з Cambridge Assessment English".

1

"Це вагомий здобуток нашого навчального закладу та кафедри мовознавства зокрема,  продовжує Світлана Луцак.  Адже завдяки докладеним зусиллям та набутому досвіду стало можливо готуватися та складати іспит на базі університету, щоб отримати міжнародний сертифікат, який засвідчує володіння англійською мовою рівня В2, тобто незалежного користувача".

У 2018 році іспит FCE з англійської мови на рівень В2 на базі ІФНМУ відбувався двічі – у лютому та в червні. За його результатами більш як 50 викладачів закладу отримали сертифікати міжнародного зразка.

Цього року навчання в групах підготовки до іспиту FCE розпочалося 17 вересня. Викладачі університету займаються у трьох екзаменаційних групах, по 16 чоловік кожна. Іспит запланований на січень 2019 року.

У понеділок, 1 жовтня, о 16:00 в основному корпусі кафедри мовознавства (вул. Мазепи, 25) відбудеться перше організаційне заняття для слухачів напрямку фахової іноземної мови. У 2018-2019 навчальному році у цих групах навчатимуться 137 працівників ІФНМУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: