fbpx

ІФНТУНГ разом з юстицією підвищуватимуть рівень правових знань студентів. ФОТО

Суспільство 20:41, 02.03, 2017

2 березня 2017 року відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Головним територіальним управлінням юстиції в Івано-Франківській області та Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу.

Меморандум підписали Андрій Гайда  в.о. начальника Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області, Євстахій Крижанівський  ректор Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, Володимир Ковальчук – заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області, Володимир Цуркан – заступник начальника управління державної реєстрації  начальник відділу державної реєстрації актів цивільного стану управління державної реєстрації головного територіального управління юстиції та Катерина Шумська  в.о. начальника відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти головного територіального управління юстиції, викладачі та студенти університету.

Ректор ІФНТУНГ Євстахій Крижанівський зазначив, що метою меморандуму про співпрацю є створення умов для здобуття правових знань студентами та сприяння захисту їх порушених прав.

Меморандум спрямований на об’єднання зусиль для підвищення рівня правової освіти населення, реалізації права на безоплатну правову допомогу в межах Івано-Франківської області, реалізації державної та регіональної програм розвитку освіти та ін.

В рамках заходу Андрій Гайда ознайомив студентську молодь із реформами та сервісами Міністерства юстиції України, які впроваджуються з метою спрощення механізму реалізації прав людини. Зокрема, доповідач звернув увагу на проект "Шлюб за добу", вручення свідоцтв про народження безпосередньо у пологових будинках, он-лайн будинок юстиції та утворення Бюро правової допомоги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: