fbpx

Іграшки з Івано-Франківська показали на міжнародній виставці у Німеччині. ФОТО

Суспільство 17:20, 12.02, 2016

У німецькому Нюрнберзі відбулася 67-а Міжнародна виставка Spielwarenmesse 2016, яка є найбільшою в світі виставкою іграшок, товарів для ігр, хобі та дозвілля.

Цього року свої вироби демонстрували більше як 2800 фірм-виробників та дистриб'юторів із 60 країн, а відвідали виставку протягом шести днів 70 000  спеціалістів із 120 країн з усіх континентів, пише КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.
 

Учасником цьогорічної виставки в Нюрнберзі вперше стала компанія "Інтелком" з Івано-Франківська, яка презентувала свою продукцію під торговою маркою "ТехноК".

Іграшки "Інтелкому" користуються попитом не тільки в Україні, а й відомі далеко за її межами – в Росії, Білорусі, Литві, Молдові, Польщі та Угорщині.

Представники "Інтелкому" мали змогу поспілкуватися як зі своїми постійними покупцями, так і провести перемовини з представниками країн, на ринки яких намагаються вийти. Іграшки з України зацікавили своєю самобутністю та цікавим дизайном навіть відвідувачів із країн далекої Південної Америки та країн Азії. Також в компанії була нагода презентувати свою продукцію представникам найбільших світових торгових мереж.

Окрилені новими планами на майбутні перспективи розвитку, представники "Інтелкому" після закінчення роботи всесвітнього форуму повернулися додому.

"Попереду – цікава і захоплююча робота з подальшого просування нашої української іграшки в Європу, а можливо, і на інші континенти", – так окреслив плани на найближче майбутнє комерційний директор ТОВ "Інтелком" Олег Цимбалюк.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: