fbpx

Ігрова консоль Xbox – в чому її переваги?

Стиль життя 13:32, 18.01, 2019

Сьогоднішній день важко уявити без ігрових приставок. Напевно, немає нічого більш вражаючого, ніж світ віртуальної реальності, в якому може опинитися кожен за допомогою сучасних ігрових пристроїв. Модельний ряд консолей на ринку налічує дуже багато видів, та однією з найбільш популярних стала ігрова приставка Xbox, розроблена корпорацією Microsoft.

Визначення і види ігрових приставок Xbox

Xbox представляє серію стаціонарних консолей, виготовлених компанією Microsoft. В цій категорії існує декілька видів консолей, які відрізняються між собою в залежності від технічних параметрів: Xbox, Xbox 360, Xbox 360 Е, Xbox One, Xbox One S, Xbox One X. Нині у вас є можливість купити якісну консоль Xbox не виходячи з дому, просто перейшовши за посиланням https://allo.ua/ru/igrovye-pristavki/model_consoli-microsoft_xbox_one_s/.

На сайті магазину АЛЛО ви знайдете ігрові консолі за привабливими цінами. Така річ стане достойним подарунком для кожного геймера. Перш ніж здійснити покупку, варто ознайомитися з характеристиками обраної вами моделі, зайшовши на сторінку товару. Після оформлення замовлення компанія виконає доставку будь-яким зручним способом у ваше місто.

x box

 

Переваги ігрової консолі Xbox

Ігрова консоль Xbox має багато сильних сторін. Корпорація Microsoft впродовж певного періоду змогла створити багато унікальних ігор, для яких характерна чудова графіка. Розробникам вдалося отримати яскраву деталізацію картинки та максимально збільшити дальність промальовування.

Великим плюсом також стала можливість підключення до зовнішньої пам'яті. Зазвичай сучасні ігри займають великий обсяг пам'яті на жорсткому диску. Розробники Microsoft знайшли вихід у вирішенні цієї проблеми, додавши можливість підключатися до зовнішнього HDD.

Ще однією перевагою, яка відрізняє консолі Xbox від інших марок, є функція Snap, що дає змогу показувати на екрані одночасно два додатки. Ця функція стане в нагоді, коли усі хочуть мати доступ до перегляду телевізора одночасно.

Варто згадати також про сумісність з Windows 10, власники якої можуть синхронізувати Xbox з комп'ютером. Для цього потрібно підключитися по бездротової мережі або встановити з'єднання за допомогою кабеля. Відтепер у вас буде можливість виводити картинку на монітор комп'ютера, якщо телевізор зайнятий.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: