fbpx

Інформація про масові "замінування" у Франківську не підтвердилась

Суспільство 17:37, 11.12, 2015

Сьогодні близько 9-ї години ранку до правоохоронних відомств області надійшло повідомлення про замінування будівель у Івано-Франківську.

У перелік об’єктів, де могли знаходитися вибухові пристрої, потрапили дві поліклініки, обласна державна адміністрація (міська рада), міська ратуша, газове господарство, вокзал та два автомобілі, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Для здійснення перевірки на місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи, вибухотехніки зі спеціальним технічним оснащенням, кінологи зі службовими собаками.

На період її здійснення правоохоронці забезпечували охорону громадського порядку, вживали заходів щодо евакуації населення, з допомогою засобів масової інформації зверталися до громадян бути обережними та оминати вказані об’єкти небезпеки, допоки не завершиться проведення обстеження.

За цими фактами працівниками поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Згідно із санкцією статті передбачено позбавлення волі на строк від двох до шести років. Проводяться заходи щодо встановлення зловмисника.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: