fbpx

Інфрачервоні камери наведення: Укроборонпром представив вертоліт Combat

Суспільство 17:05, 24.02, 2017

Особливістю легкого бойового вертольоту став спеціальний комплекс спостереження, який складається з інфрачервоних камер, що можуть бути використані для наведення.

ДП "Укрінмаш" у рамках міжнародної виставки IDEX- 2017, яка проходить в Об’єднаних Арабських Еміратах, вперше представив легкий бойовий вертоліт КТ112 Combat. Про це повідомляє прес-служба Держконцерну "Укроборонпром".

"КТ112 Combat було розроблено КБ "Вертикаль", він оснащений двигуном Rotax-914, який дозволяє набирати швидкості до 200 км/год. Цей бойовий вертоліт може бути оснащений протитанковими ракетами Barrier-V з лазерним наведенням або іншим протитанковим ракетним озброєнням", – йдеться в повідомленні.

Окрім того, Combat може бути оснащений ракетами "Стріла-2" або "Ігла" для знищення літальних апаратів противника, а також кулеметом ПКТ. Особливістю вертольоту став спеціальний комплекс спостереження, який складається з інфрачервоних камер, що можуть бути використані для наведення.

Як повідомлялося, на початку лютого під час успішних випробувань екіпаж вертольоту влучив у задані цілі. Для того, щоб випустити повний блок ракет з 20 штук, знадобилося півсекунди, пише УТ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: