fbpx

Інтелектуали країни вироблять стратегію розвитку Прикарпаття

Політика 08:14, 10.07, 2015

Люди-рушії змін 12 липня о 12.00 зберуться в приміщенні Івано-Франківського аеропорту, щоб говорити про зміни та виробити стратегію розвитку регіону.

Прикарпаття приймає естафету в Одеси, де Громадянська Платформа Нова Країна провела мозковий штурм за участю Міхеїла Саакашвілі, модератор – Валерій Пекар.
Запрошує усіх небайдужих та активних громадян Прикарпаття взяти участь у брейнстормінгу "ІФ х Стратегія" та разом створити бачення майбутнього Івано-Франківська.
В рамках 7-годинної сесії відбудеться дискусія за принципом "світового кафе" з чіткою модерацією. Кількість учасників необмежена та може коливатись від 100 до 600 людей. 
У сесії візьмуть участь підприємці, митці, медики, освітяни, громадські активісти – інтелектуально потужне середовище, яке здатне генерувати стратегії. Очікують близько 300 учасників, які обговорять проблеми області та стратегії їх вирішення. 
Експерти Платформи Нова Країна опрацюють та презентують результати стратегічної сесії, що стане відкритою інформацією, яку зможуть використовувати усі громадські середовища та представники місцевого самоврядування. 


Громадянська Платформа Нова Країна – неполітичне громадське об’єднання, що має на меті розробку і втілення реформ в Україні. Платформа утворена після перемоги Революції Гідності. Серед проектів Платформи "Відкритий університет Майдану', "Школа мерів", "Стратегії міст та регіонів".
Шість стратегічних сесій "Нове місто" та одна стратегічна сесія Одеського регіону під патронатом Міхеїла Саакашвілі вже відбулися.
Формування складу учасників відбувається за принципом взаємних рекомендацій. Надзвичайно важливо зібрати інтелектуально потужне середовище людей-пасіонаріїв. Тільки таке середовище здатне генерувати стратегії.

Громадські активісти та громадські ініціативи:

Платформа «Тепле місто»
Рада підприємців міста
Інститут розвитку міста 
ГО «Клуб керівників»
Ініціатива "Вільне озеро"
Відкритий Університет Майдану
Інститут управління громадами
Google Docs
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: