fbpx

Інваліди праці змагалися у "Силі духу"

Спорт 20:24, 26.06, 2014

На базі спорткомплексу Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу відбулися обласні спортивні змагання інвалідів праці під девізом «Сила духу».

Це вже вдруге обласна дирекція Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань провела такий захід. А посприяли цьому небайдужі люди та організації. Зокрема, ІФНТУНГ надав свої приміщення, спортивне товариство «Спартак» забезпечило суддівство у різних видах змагань, – інформує Івано-Франківська ОДТРК "Карпати"

Начальник обласного управління Фонду Надія Глинська переконана, що такі спортивні змагання відображають загалом сильний дух українців:

"В такий надзвичайний стан в державі все-таки люди своєю участю у спортивних змаганнях, своєю присутністю підтверджують ту силу духу, яка є в українців. Цими спортивними змаганнями, незважаючи на те, що люди мають фізичні вади, вони доводять, що сильні. Ці змагання об'єднюють людей". 

Всього у спартакіаді взяло участь 94 спортсмени з усіх областей. Вони змагалися у шести видах спорту: бомбаскеті, армреслінгу, гирьовому спорті, шахах, тенісі і дартсі. Навіть ті, хто не вибороли призових місць, отримали чимало позитиву у формі спілкування, нових знайомств, вболівання за інших і  можливості долучитися до спільної  справи. Для них це дуже важливо. А 10 переможців, як і минулого року, поїдуть на Всеукраїнську спартакіаду, яка цього разу відбудеться 12 вересня в Ужгороді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: